esSJae's Virtualization Blog

Virtualization and other IT topics

Archive for February, 2010

ATi 10.2 Catalyst Drivers Released today

Posted by essjae on February 17, 2010

Here’s hoping it fixes the cursor corruption issue. Not that the pointer trail work-around with is too bad.  At least I don’t have BSODs any longer like with the nVidia drivers.

Update:  No fix on the cursor corruption, it still happens.  And now I get a Displaylink failure notice more often, but it seems to be better at recovering as I haven’t had to unplug and replug the adapter.

Advertisements

Posted in Uncategorized | Leave a Comment »

VMWare Workstation 7.0.1/Player 3.0.1.

Posted by essjae on February 16, 2010

Since I’m posting old news about VirtualBox, I might as well for VMWare.  Jan. 29th was the release date for 7.0.1.

This release provides support for the following host and guest operating systems:

    Operating System

    Host and Guest Support

    Windows 2008 R2 Host and guest
    Windows Vista SP2 Host and guest
    Ubuntu 9.10 Host and guest
    RHEL 5.4 Host and guest
    CentOS 5.4 Guest
    Oracle Enterprise Linux 5.4 Guest

Plus some other stuff

Posted in Virtualization, VMWare | Tagged: , | Leave a Comment »

VirtualBox 3.1.4 now available

Posted by essjae on February 16, 2010

Actually, Feb 12th was the release, but I’ve been neglecting my little VM babys.

http://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

Too many fixes to list!

Posted in VirtualBox, Virtualization | Tagged: , , | Leave a Comment »

Who does Microsoft trust? Or, does MS trust anyone?

Posted by essjae on February 11, 2010

Paying customers? 

Not sure I like this.

Windows Activation Technologies Update for Windows 7

Windows 7 is going to call home every 90 days to make sure that you’re legal?  So, even though you install a legal copy of Windows 7, activate it legally, Microsoft still doesn’t trust you?  I know Windows is heavily pirated, but I find this a little too much and a little too disappointing.  Is Microsoft’s plan to continually drive away all of its advocates?

http://windowsteamblog.com/blogs/genuinewindows/archive/2010/02/11/windows-activation-technologies-update-for-windows-7.aspx#commentform

Posted in General, Win7 | Leave a Comment »

Displayport adapters aren’t perfect

Posted by essjae on February 10, 2010

 

Every once and a while I get a link failure…only way I’ve found to fix it so pull and re-plug in the adapter from the card.

Update:  The lastest drivers from AMD seem to have resolved this issue.  I haven’t lost my display port for a couple months now.

Posted in Computers, Hardware, Win7 | Tagged: , , , | 1 Comment »